Evenementen

Pellicaan Advocaten organiseert zelf regelmatig seminars en workshops.  Advocaten van Pellicaan leveren bijdragen als docent aan door anderen georganiseerde evenementen. Onderstaand het programma van de komende tijd:

  • Op 28 augustus en 3 september a.s. geeft Ellen Timmer via cursusorganisatie AVDR twee in-house cursussen over de  Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) bij twee advocatenkantoren.
  • Tijdens de bijeenkomst van de Vereniging van Compliance Officers van 9 september 2014 zal Ellen Timmer een lezing geven over de toenemende overheidsinvloed op het management van ondernemingen.
  • Op 2 oktober 2014 treedt Ellen Timmer op als docent bij de Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap, met als onderwerp de recente ontwikkelingen op het gebied van bestuur en toezicht bij rechtspersonen en gevolgen voor de notariële praktijk.
  • Op 30 oktober 2014 verzorgt Ellen Timmer voor Kluwer Opleidingen een cursus “Keuzemenu in de flex-bv”, gericht op administratiekantoren, accountants en belastingadviseurs.

Op verzoek zijn wij ook beschikbaar voor het verzorgen van inleidingen en trainingen bij inhouse cursussen en workshops. Informatie over in het verleden gehouden evenementen is te vinden in het evenementenarchief.